Nu har anmälan till Sweden Innovation Days 2023 öppnat

Hur kan vi tillsammans stötta innovation som gör skillnad för samhället, ekonomin och klimatet? Det är vad Sweden Innovation Days 2023 kommer handla om.

Den 21-23 mars 2023 är Sweden Innovation Days tillbaka för tredje året i rad. Då samlas innovationsaktörer från hela världen digitalt för att ta del av Sverige som innovationsland – allt från startups och storföretag till akademin och den offentliga sektorn samt civilsamhället. Den här gången ligger fokus på att möjliggöra innovation som gör skillnad.

Programmet kommer vara fullspäckat med talare, paneler, seminarier, workshops och digital internationell matchmaking. Anmäl dig redan i dag och håll utkik på konferensens webbplats, där programmet uppdateras löpande. 

Anmäl dig till Sweden Innovation Days - en kostnadsfri digital konferens

Om Sweden Innovation Days

Trots att Sverige redan är ett av världens främsta länder när det kommer till innovation behöver vi fortsätta sträva efter att förbättra hur vi arbetar med innovativa lösningar. Vi vill att andra länder ska tycka att Sverige är ett attraktivt land att samarbeta med. Därför är vi sju organisationer som har gått ihop för att anordna Sweden Innovation Days och visa upp Sverige som innovationsland: Vinnova, Energimyndigheten, Formas, Business Sweden, AI Sweden, Swedish Incubators and Science Parks (SISP) och Ignite. Utöver huvudarrangörerna finns det också en rad konferens- och matchningspartners som är med i eventet.

Förra året (2022) hade konferensen över 5000 besökare varav ungefär hälften var internationella besökare.

Nyheter