Frågor och svar

Nedan listas svaren på några olika frågor. Hittar du inte svar på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vad kostar konferensen?

Grundpriset för konferensen är 1 500 kr. Då ingår deltagande på alla sessioner under båda dagarna samt lunch den 13 september. Om du vill kan du i samband med din anmälan även lägga till middag den 13 september för 295 kr och lunch den 14 september för 170 kr.

Boende ingår inte i deltagaravgiften för konferensen utan bokas och betalas separat. Vi har reserverat ett antal rum på The Steam Hotel för natten mellan den 13 och 14 september. Bokning gör du med hjälp av den bokningskod som du får i bekräftelsemejlet efter det att du anmält dig.

Jag kan bara delta en av dagarna. Kan jag få rabatt på konferenspriset?

Tyvärr är priset detsamma oavsett om du väljer att delta en eller två dagar. Om du redan vid anmälningstillfället vet att du bara kan delta en dag får du gärna ange det i anmälningsformuläret. På så sätt kan vi minska matsvinnet genom att inte beställa onödigt många portioner.

Vilka datum och tider gäller för konferensen?

Konferensen inleds med lunch kl. 11.30 den 13 september. Därefter drar den första presentationen igång kl. 13.00. Programmet den 13 september avslutas kl. 17.00 och mingelmiddagen startar ca kl. 17.15 för dig som anmält dig till den.

Programmet den 14 september börjar kl. 9.00 och avslutas kl. 13.00 då lunchen börjar för dig som anmält dig till den.

Jag vill gärna ställa ut en poster. Hur gör jag?

Tyvärr kommer vi inte inkludera någon posterutställning i årets konferens. Istället har vi fokuserat extra mycket på att göra programmet så bra som möjligt.

Kan jag anmäla att jag vill hålla en presentation?

Solforum är en populär tillställning att hålla konferenser på. Energimyndigheten väljer dock själv ut sina talare i år och har inte möjlighet att ta emot intresseanmälningar för att presentera.

Hur vet jag om jag är anmäld?

Efter att du genomfört din anmälan kommer du få ett mejl som bekräftar din anmälan och de val du gjort. Var därför noga när du anger din e-postadress i anmälan.

Jag är anmäld men har fått förhinder. Kan jag avanmäla mig?

Anmälan är bindande och kan inte avbokas. Du kan dock överlåta din plats på en kollega. Kontakta i så fall Marina Lundberg på marina.l...@konstella.se eller telefon 08-452 74 86.

Jag har fått en faktura för Solforum men den ser inte ut som att den kommer från Energimyndigheten. Vad gäller?

SKL FS Fakturatjänst AB sköter faktureringen av konferensen åt Energimyndigheten. För frågor kring faktureringen vänligen kontakta Catarina Jacbsson på telefon 08-452 70 47 eller mejladress catarina....@konstella.se.

Jag har tidigare fått stöd från Energimyndigheten för ett forsknings eller utvecklingsprojekt. Kan jag få rabatt på konferensen?

Grattis till stödet, du är varmt välkommen till konferensen! Att du tidigare fått stöd från oss påverkar dock inte anmälningsavgiften, den är detsamma för alla som enbart deltar som åhörare.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Kontakta någon av följande personer så hjälper vi dig!

Övergripande frågor och innehåll på konferensen
Linn Sjöström, linn.sj...@energimyndigheten.se, 016-542-06 43
Maria Olsson, maria....@energimyndigheten.se, 016-542 06 29

Boende och förtäring
Eva Andersson, eva.and...@energimyndigheten.se, 016-544 20 82

Anmälan
Marina Lundberg, marina.l...@konstella.se, 08-452 74 86

The Steam Hotel
Telefonnummer +46 (0)21-475 99 00