Nu är tidningen Energivärlden digital

Energimyndighetens papperstidning Energivärlden blir nu en digital mötesplats. Satsningen ska bidra till dialog och kunskapsutbyte om nationella och globala energifrågor.

Energimyndigheten satsar på en ny digital kanal och energivarlden.se ska vara en mötesplats med faktaspäckat innehåll från experter från olika delar av energisektorn. Ambitionen är att bli bäst på aktuell bevakning av nationella och globala energifrågor.

Den nya satsningen ska bidra till att öka dialogen och kunskapsutbytet över sektorsgränserna. Betaversionen lanseras i dag, i samband med konferensen Energiutblick 2017, och innehåller energinyheter, blogg, krönikor samt fördjupade reportage. Med förändringen räknar Energimyndigheten med att nå ut till fler läsare och samtidigt skapa en mötesplats som vägleder, förklarar och belyser energifrågan.

­– Dialogen och samtalen kring energifrågorna på Energiutblick ska fortsätta och hållas levande på energivärlden.se. Vi vill att fler ska delta i frågorna om våra framtida energisystem, säger Energimyndighetens kommunikationschef Eva Lindhé.

Följ med oss in i energivarlden.se!