Välkommen till Solforum 2017

Den 13-14 september genomförs Solforum för fjärde gången. Välkommen till Västerås och ett fullspäckat program kring forskning, utveckling och utbyggnad av solenergi.

I år genomförs Solforum för första gången under två halvdagar. På så sätt har du extra stora möjligheter att träffa, samtala och nätverka med andra i branschen i samband med luncher och kvällsminglet. Förutom att programmet som vanligt kommer erbjuda intressanta presentationer kring den senaste forskningen, nya spännande utvecklingsprojekt och nya insikter om hur utbyggnaden kan främjas på bästa sätt kommer lite extra fokus ligga på dialog och möten.

- Möjligheten att träffa och utbyta erfarenheter har varit ett viktigt och uppskattat inslag i Solforum tidigare. I år väljer vi att fokusera extra på att skapa varaktiga relationer och möjlighet till ökat kunskapsutbyte, säger Linn Sjöström, ansvarig för konferensen.

Program och anmälan

Programmet kommer snart att presenteras här för att sedan uppdateras regelbundet fram till september då konferensen genomförs. Anmälan kommer öppna senare i vår.