Dessa sidor vänder sig till dig som har en energiinnovation som du är redo att lansera. Vi har flera olika erbjudanden som kan hjälpa dig på vägen.

Internationaliseringsstöd

Energimyndigheten stöttar små- och medelstora företag (SMF) med innovativa energilösningar att nå ut i världen. Vi har sex prioriterade marknader (Kina, Indien, Indonesien, Tyskland, Storbritannien och USA) men har även aktiviteter i Exportstrategins övriga länder. Välkommen att fylla i intresseanmälningsformuläret så kan vi berätta mera!

Skicka in en intresseanmälan

India Sweden Innovations' Accelerator

Är du intresserad av att ta din innovation till Indien? Då kan programmet India Sweden Innovations' Accelerator vara något för dig.

India Sweden Innovations' Accelerator

Marknadslansering av nya energiinnovationer

Energimyndigheten erbjuder stöd för marknadslansering av nya innovativa tjänster och produkter som har potential att påtagligt bidra till omställningen av energisystemet.

Marknadslansering av nya energiinnovationer

Smart City Sweden

Smart City Sweden är en demonstrationsplattform som samlar och lyfter fram svenska lösningar för hållbara städer internationellt. Smart City Sweden tar varje år emot en mängd utländska besökare med målet att inspirera andra länder och samtidigt skapa exportmöjligheter för svenska företag. 

Smart City Sweden

Swedish-German Cleantech Platform

Energimyndigheten och Tysk-Svenska Handelskammaren har utvecklat ett särskilt program för att underlätta för svenska energiteknikföretag att få tillträde till den tyska marknaden.

Swedish-German Cleantech Platform

Business Accelerator Programme Indonesia (BAPI)

Business Accelerator Programme Indonesia (BAPI) är ett initiativ av Energimyndigheten som riktar sig till svenska små- och medelstora företag med teknik och tjänster inom förnybar energi eller energieffektivisering samt intresse för att utforska och etablera sig på den indonesiska marknaden.

Business Accelerator Programme Indonesia (BAPI)

Global Innovation Accelerator

Har du en innovation som kan bidra till minskad klimatpåverkan eller omställningen till ett hållbart energisystem? Programmet Global Innovation Accelerator är en unik chans för svenska företag att snabbt och effektivt globalisera sin innovation.

Global Innovation Accelerator