Dessa sidor vänder sig till dig som har en energiinnovation som du är redo att lansera. Vi har flera olika erbjudanden som kan hjälpa dig på vägen.

Business Accelerator Programme Indonesia (BAPI) är ett initiativ av Energimyndigheten som riktar sig till svenska små- och medelstora företag med teknik och tjänster inom förnybar energi eller energieffektivisering samt intresse för att utforska och etablera sig på den indonesiska marknaden.

Inriktningen är på förnybar energi och energieffektivisering, men kan också kategoriseras utifrån regeringens satsning inom Team Sweden Energy och dess delområden smarta nät, hållbar värme och kyla och energieffektivisering.

Målet med programmet är att främja tekniköverföring och underlätta kontakter mellan indonesiska intressenter och innovativa svenska företag. Inom programmet samarbetar Energimyndigheten med Business Sweden.

Det är viktigt att förstå lokala förhållanden, att vid behov anpassa sitt erbjudande och att välja rätt partners för den strategi man har. Detta är framgångsfaktorer för utländska företag i Indonesien.

Välkommen med din intresseanmälan

Energimyndigheten har en öppen ansökningsprocess i detta program och återkopplar alltid om tillgängligheten till programmet. Om du och ditt företag är intresserade av att delta kan ni skicka in er intresseanmälan genom att fylla i formuläret.

Relaterad information

Läs mer om Indonesien

Kontaktpersoner

016-544 20 58

 

  • Stöd till företagen

    De svenska företag som medverkar i programmet är miljöteknikföretag med verifierad teknik och/eller applikationer som kan möta den indonesiska marknadens behov, prioriteringar och betalningsförmåga.

    Det är viktigt att de svenska företagen kan möta den snabba utvecklingen i landet och att presenterade lösningar går att skala upp vid behov.