Bifrost Summit – en dörröppnare till Silicon Valley för svenska företag inom energiområdet

Planerar ert företag att skala upp på den nordamerikanska marknaden? Kom ett steg närmre och ansök om att delta vid Bifrost Summit i Silicon Valley den 14-18 mars, 2022. Missa inte chansen att få ett skräddarsytt mötesprogram, sälja in ditt företag och träffa potentiella kunder, partners och investerare. Sista ansökningsdag är den 15 februari.


Foto: Nik Shuliahin, Unsplash

Silicon Valley toppar listorna för entreprenörer som vill skala upp innovationer inom hållbarhet och energi. Startsträckan till marknaden kan dock vara lång, eftersom det kan vara svårt för svenska aktörer att hitta rätt kanaler och kontakter.

Energimyndigheten bjuder nu särskilt in svenska små och medelstora företag med energiinnovationer att ansöka till Bifrost Summit – för chansen att rivstarta sin USA-resa. Under fem dagar kommer deltagarna att nätverka, gå på föreläsningar och möten samt göra inspirationsbesök på företag i Silicon Valley.

Vilka företag kan ansöka?

Alla små och medelstora företag inom energi- och hållbarhetsområdet, som vill introducera sin produkt eller tjänst på den nordamerikanska marknaden, kan ansöka om att delta. Efter ansökan görs ett urval eftersom antal platser är begränsade.

Medverkande företag får:

  • Kostnadsfritt deltagande på konferensen.
  • Skräddarsytt mötesprogram skapat av arrangörerna för att nå största affärsnytta.
  • Utökad kunskap om lokala marknadsvillkor och lärdomar från tidigare framgångsexempel.
  • Gemensamma inspirationsbesök till företag samt nätverkstillfällen.

Bifrost Summit, arrangerat av Nordic Innovation House och Business Sweden med Energimyndigheten som partner, är ett event där företag inom tech och hållbarhet som vill expandera i USA får möjlighet att skapa kontakter och nätverk.

Nyheter