Är ditt företag intresserat av att växa i Europa?

Den 14-15 juni är det dags för Ecosummit 2023, det internationella eventet där företag möter europeiska investerare. Årets event hålls i Berlin och Energimyndigheten bjuder nu in små och medelstora företag inom cleantech att följa med.

Representerar du ett företag som vill växa i Europa och har ett kapitalbehov mellan 10-100 miljoner SEK? Ta chansen och följ med Energimyndighetens delegation till det internationella eventet Ecosummit i Tyskland. Förra årets event hade totalt 300 deltagare, med 67 pitchande bolag.

– Vi har deltagit flera år på Ecosummit och kan verkligen rekommendera det! Alla Europas största cleantech-fonder är där, och samtliga bolag pitchar på huvudscenen, vilket gör att man får bra exponering utan konkurrens från parallella sessioner. Ecosummit är unikt i sitt slag och har för oss lett till både investering och många bra leads, säger Charlotta Holmquist, VD på Blixt, som var ett av förra årets deltagande bolag.

Anmäl intresse

Fyll i intresseanmälan för att få chansen att bli ett av de företag som får åka med till Tyskland och pitcha er verksamhet för europeiska investerare. Intresseanmälan är öppen till den 6 april. Antalet platser är begränsade och utvalda bolag kommer att bli kontaktade av Energimyndigheten.

Anmäl intresse för att följa med till Ecosummit

Mer om Ecosummit

Ecosummit är ett europeiskt årligt event där investerare, start-ups och företag inom energi, mobilitet och städer möts. Fokus är att accelerera smarta gröna start-ups för att bidra till klimatarbetet, minska koldioxidutsläppen samt påskynda elektrifieringen av samhället. Ecosummit har som vision att maximera sin inverkan till 2030, det globala slutdatumet för koldioxidneutralitet.

Ecosummit Berlin - ECOSUMMIT - Accelerating smart green startups

Nyheter