Delta på våra sidoevent på Sweden Innovation Days 21-23 mars

Som en av huvudarrangörerna till Sweden Innovation Days har Energimyndigheten flera spännande event under de tre dagarna. Fokus ligger på energiomställningen och hur innovationer kan nå ut på marknaden och göra skillnad.

Sweden Innovation Days 2023 handlar om hur vi kan möjliggöra innovation som gör skillnad för samhället, ekonomin och klimatet. Konferensen består av ett huvudprogram, som sänds klockan 14:00-17:00 den 21-23 mars 2023. Utöver huvudprogrammet finns det även en mängd sidoevent med fördjupningar inom olika teman, som kommer äga rum innan och efter sändningen från huvudscenen.

Energimyndighetens sidoevent behandlar bland annat ämnen som industrins omställning, fossilfritt flyg, policyutveckling, batterivärdekedjor, nordiskt och europeiskt samarbete och verkliga exempel på framgångsrika bilaterala samarbeten.

Alla Energimyndighetens event under Sweden Innovation Days

Om Sweden Innovation Days

Sweden Innovations Days är en digital internationell konferens som samlar innovationsaktörer från hela världen för att ta del av Sverige som innovationsland – allt från startups och storföretag till akademin och den offentliga sektorn samt civilsamhället. Organisationerna som ligger bakom Sweden Innovation Days är Vinnova, Energimyndigheten, Formas, Business Sweden, AI Sweden, SISP och Ignite.

Sweden Innovation Days (swedeninnovationdays.se)

Nyheter