Följ med till E-world i februari 2024

E-World Energy & Water är Europas främsta mässa inom energiteknik. Den samlar varje år ledande beslutsfattare och branschaktörer för tre dagar av framtidsspaning, samt affärs- och nätverksbyggande.

Banner om E-world

Energimyndigheten erbjuder en unik exponeringsmöjlighet för svenska företag med innovativa energilösningar. Tillsammans med Tysk-Svenska handelskammaren och Business Sweden står vi värd för den svenska energipaviljongen och visar upp ett starkt svenskt erbjudande för den internationella marknaden. Mässan går av stapeln 20-22 februari 2024.

Fokus för den svenska energipaviljongen på E-world Energy & Water är att positionera och marknadsföra svenska tekniklösningar inom bland annat energieffektivisering, förnybar energi, smarta elnät och hållbar mobilitet. Temat för årets mässa är ”Solutions for a Sustainable Future”

Som en del i Energimyndighetens erbjudande har utställande företag även möjlighet att medverka i olika B2B aktiviteter och nätverksplattformar – allt för att få ut maximal affärsnytta och knyta nya värdefulla kontakter.

– Tyskland är ett klassiskt mässland och det görs faktiskt affärer på plats. Därmed är detta erbjudande en fantastisk möjlighet för företag att ta sina första steg in på marknaden eller utvidga sin marknadsandel, säger Verena Adamheit, landsansvarig Tyskland på Energimyndigheten.

Med 25 000 besökare, varav 700 utställare från mer än 27 länder utgör E-world Energy & Water ett högintressant utställarforum för svenska företag med energitekniklösningar i framkant.

Vårt erbjudande till dig som utställare på E-world Energy & Water 2024

  • En företagsexklusiv utställningsyta i samlingsmontern ”Swedish Energy Pavilion” och utställarpass som ger inträde till mässan med tillhörande program, aktiviteter och nätverksträffar
  • Möjlighet att delta i pitch-sessioner och andra B2B aktiviteter som arrangeras i ”Swedish Energy Pavilion” och på externa platser - speciellt framtagna för att väcka intresse och attrahera besökare
  • Operativt stöd genom Tysk-Svenska Handelskammaren och deras marknadsexperter för att arrangera skräddarsydda möten med relevanta kontakter. Här ingår även marknadsfokuserat, språkligt och kulturellt stöd på plats

Anmälan och mer information

Vill ditt företag bli en del av den svenska energipaviljongen på den europeiska energisektorns stora internationella träffpunkt? Vi har ett begränsat antal lediga monterplatser kvar av de totalt de 15 tillgängliga. Företagens placering i montern sker enligt ”först till kvarn-principen”. Kostnad för deltagande i energipaviljongen är 25 000 kronor exklusive moms per företag.

Vi välkomnar anmälningar till och med den 11 december 2023.

Vi ser gärna att ni ställer ut med en produkt. För att vi på bästa sätt ska kunna integrera och ta hänsyn till den i monterdesignen behöver vi få in er anmälan senast en månad innan sista anmälningsdag.

Anmäl dig till E-world energy and water 2024 (innovationsaccelerator.com)

E-world energy and water (e-world-essen.com)

Nyheter