Start-ups sökes till European Venture Fair 2023

Söker ditt bolag kapital? Nu har två svenska bolag chansen att få en plats på European Venture Fair i Zürich den 14 september.

Energimyndigheten är återigen partner till European Venture Fair, en ledande mötesplats för investerare och företag från hela världen. Vi erbjuder nu två svenska start-ups inom energi och klimat att följa med till konferensen och vara del av 20 pitchande bolag.

Att få presentera sina produkter och lösningar för internationella investerare, beslutsfattare, företagsledare och forskare under denna konferens är en bra möjlighet att hitta nytt kapital och internationella tillväxtmöjligheter.

För att ansöka behöver företaget

  • söka kapital just nu
  • vara verksamma inom hållbara städer, långtidslagring och AI eller industriell automation
  • kunna närvara på plats i Zürich (digitala pitchar tillåts inte)

Så ansöker du

Låter det spännande? Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret och mejla det till star...@europeanventurefair.com. Bifoga även en kort presentation om er affärsidé/företag (pitch deck). Urvalet av företag görs av konferensarrangören och antagna företag kommer bli kontaktade av dem. Varje företag har två platser till sitt förfogande (för presentatören och en kollega). Att presentera på konferensen är gratis, men ni behöver själva betala för resa och andra expenser.

Ansökan är öppen till den 2 juni 2023.

Ansökningsformulär European Venture Fair 2023 (word-fil, på engelska)

Om konferensen

European Venture Fairs syfte är att visa upp innovationer inom klimatteknik, cirkulär ekonomi och andra nyckelsektorer inom hållbarhet. Konferensen erbjuder en plattform för att diskutera framtidsteknologier, stimulera investeringar och dialog. Det kommer att vara ungefär 150 deltagare på konferensen.

European Venture Fair 2023

Nyheter