Informationsmöte om kommande utlysning inom CETPartnership

Är du intresserad av att söka i den andra utlysningen i partnerskapet Clean Energy Transition? Då ska du inte missa vårt digitala informationstillfälle den 21 juni. Informationen kommer vara på svenska och mötet riktar sig till dig som svensk sökande.

Energimyndigheten bjuder in till ett digitalt informationsmöte om det euroepiska partnerskapet CETPartnership och utlysningen som öppnar den 20 september.

Syftet är att ge svenska företag, forskare och offentliga aktörer så bra förutsättningarna som möjligt för att kunna söka finansiering för sina forsknings- och innovationsprojekt tillsammans med andra länder.

Under mötet kommer Energimyndigheten att berätta mer om partnerskapet som helhet och ge detaljerad information om utlysningens huvudområden. Det kommer också finnas möjlighet att ställa frågor.

Datum: 21 juni, 2023
Tid: klockan 12.00–13.30

Till anmälan

Internationellt lanseringsevent av utlysningen den 13 september

Den 13 september hålls även ett internationellt informationsmöte inför utlysningen.

Mer information och anmälan, CETPartnership

Mer om CETPartnership

CETPartnership består av sju temaområden, så kallade Transition Initiatives (TRI:s) inom vilka svenska aktörer kan samverka med internationella aktörer och tillsammans söka finansiering för forsknings- och innovationsprojekt. Partnerskapet kommer att pågå till åtminstone 2028 och under de kommande fem åren planeras årliga utlysningar på drygt en miljard kronor vardera. 

Clean Energy Transition (CETPartnership), Energimyndigheten

Utkastet till årets utlysning, CETPartnership

Kontakt

För frågor om seminariet eller programmet är du välkommen att kontakta Energimyndigheten via: CETPart...@energimyndigheten.se  

Nyheter