Energirenoveringar av fastigheter – New York och Sverige visar vägen

Arrangör: Energimyndigheten och Building Energy Exchange
Digitalt
29 maj 2024
15:30-17:00

Följ med Energimyndigheten på ett framåtblickande webbinar med fokus på best practice och nya tekniklösningar för minskad klimatpåverkan från kommersiella fastigheter och flerbostadshus - i New York och Sverige.

Under webbinaret kommer det New York baserade kunskapscentret Building Energy Exchange att presentera rapporten ”International Exchanges – Solutions for Low Carbon Building: Stockholm” som bygger på den studieresa som de gjorde till Stockholm sommaren 2023. Tillsammans med NYSERDA och andra tongivande aktörer från New Yorks bygg- och fastighetssektor besökte de olika flaggskeppsprojekt inom hållbar stadsutveckling och med webbinariet tas nu nästa steg för ett fortsatt kunskapsutbyte och kapacitetsuppbyggnad mellan New York och Sverige.

Tongivande fastighetsaktörer från båda sidor av atlanten

På webbinariet deltar representanter från flera stora amerikanska fastighetsbolag. Med på länk från Sverige kommer bland annat Vasakronan att berätta hur de arbetar för att minska klimatpåverkan inom sitt byggda bestånd.

Varmt välkomna till en eftermiddag fylld av nya perspektiv och spännande diskussioner om de befintliga byggnadernas roll i klimatomställningen!