Välkommen till Solforum 2017

Den 13-14 september arrangerar Energimyndigheten Solforum för fjärde gången. Välkommen till Västerås och ett fullspäckat program kring aktuella frågor inom solenergiområdet.

I år genomförs Solforum för första gången under två halvdagar. På så sätt har du extra stora möjligheter att träffa, samtala och nätverka med andra i branschen i samband med luncher och kvällsmingel.

Fokus på utbyggnad, forskning och system

I år kommer Solforum att fokusera på hur olika aktörer kan främja utbyggnaden av solel i Sverige, vad som är på gång inom forskning och utveckling samt solenergins roll i energisystemet. Du kommer bland annat få chansen att lära dig vad som driver hushållen att investera i solceller, höra Energimyndigheten informera om framtiden för elcertifikatsystemet och forskare berätta om möjligheterna med nya typer av solceller. Du kan även delta i en workshop om kunskapsspridning och nätverkande på solområdet.

Vänder sig konferensen till mig?

Solforum vänder sig till dig som är yrkesverksam inom solenergiområdet såsom offentlig sektor, företag, lärosäten och branschorganisationer.

Program och anmälan

Här kan du ta del av konferensens program.

Programmet som pdf.