Lansera i Indien

India Sweden Innovations' Accelerator (ISIA) är ett initiativ av Energimyndigheten för att främja utveckling av ny och innovativ energiteknik i Indien och Sverige.

Ansökan är just nu stängd. Vi öppnar ansökan igen i höst.

Målet med programmet är att främja tekniköverföring och underlätta kontakter mellan indiska intressenter och innovativa svenska företag. Inom programmet samarbetar Energimyndigheten med Business Sweden och Confederation of Indian Industry (CII). Programmet tar in nya företag två gånger per år, en gång på våren och en gång på hösten.

Om programmet

Att förstå lokala förhållanden, att vid behov anpassa sitt erbjudande och att välja rätt partners för den strategi man har är viktiga framgångsfaktorer för utländska företag i Indien.

De svenska företag som medverkar i programmet är miljöteknikföretag med verifierad teknik och/eller applikationer som kan möta den indiska marknadens behov, prioriteringar och betalningsförmåga. Det är viktigt att de svenska företagen kan möta den snabba utvecklingen i landet och att presenterade lösningar går att skala upp vid behov. Detta ingår i programmet:

  • Tre delegationsresor till Indien
  • Rådgivning och affärsutveckling
  • Stöd med att ta fram en marknadsstrategi för Indien
  • Möjlighet att pitcha din produkt inför experter på den indiska marknaden för att få feedback inför resan
  • Workshops med potentiella indiska partners, leverantörer och investerare
  • En professionell presentationsvideo av ditt företag gjord för programmet
  • Stöd med att följa upp och kontakta prioriterade företag 

Mer information

Mer information om Indienprogrammet och de företag som hittills deltagit finns på programmets webbplats. Har du frågor om programmet? Kontakta våra affärsutvecklare, kontaktuppgifter finns längst ner på den här sidan.

India-Sweden Innovations' Accelerator (innovationsaccelerator.com)

Innovations' Accelerator på YouTube (youtube.com)