Dessa sidor vänder sig till dig som har en energiinnovation som du är redo att lansera. Vi har flera olika erbjudanden som kan hjälpa dig på vägen.

Internationaliseringsstöd

Energimyndigheten stöttar små- och medelstora företag (SMF) med innovativa energilösningar att nå ut i världen. Vi har sex prioriterade marknader (Kina, Indien, Indonesien, Tyskland, Storbritannien och USA) men har även aktiviteter i Exportstrategins övriga länder. Välkommen att fylla i intresseanmälningsformuläret så kan vi berätta mera!

> Skicka in en intresseanmälan

India Sweden Innovations' Accelerator

Är du intresserad av att ta din innovation till Indien? Då kan programmet India Sweden Innovations' Accelerator vara något för dig

Till India Sweden Innovations' Accelerator

ScaleUp Sweden

ScaleUp Sweden är en pilotinsats för företag som har kapacitet och vill skala upp sin verksamhet internationellt.

Till ScaleUp Sweden

Marknadslansering av nya energiinnovationer

Energimyndigheten erbjuder stöd för marknadslansering av nya innovativa tjänster och produkter som har potential att påtagligt bidra till omställningen av energisystemet.

Till Marknadslansering av nya energiinnovationer

Cleantech Hubs – innovations by Sweden

Programmet syftar till att genom ett långsiktigt främjandearbete, sprida ett antal världsledande svenska innovationer som kan skapa förnybar energi eller energieffektivisera på den globala marknaden och därmed bidra till en hållbar energiomställning.

Till Cleantech Hubs – innovations by Sweden

Smart City Sweden

Syftet med Smart City Sweden är att visa upp verksamheter och testbäddar för smarta städer runt om i landet samt verka för att öka internationell attraktionskraft för svenska hållbara stadslösningar.

Till Smart City Sweden

Swedish-German Cleantech Platform

Energimyndigheten och Tysk-Svenska Handelskammaren har utvecklat ett särskilt program för att underlätta för svenska energiteknikföretag att få tillträde till den tyska marknaden.

Till Swedish-German Cleantech Platform

Business Accelerator Programme Indonesia (BAPI)

Business Accelerator Programme Indonesia (BAPI) är ett initiativ av Energimyndigheten som riktar sig till svenska små- och medelstora företag med teknik och tjänster inom förnybar energi eller energieffektivisering samt intresse för att utforska och etablera sig på den indonesiska marknaden.

Till Business Accelerator Programme Indonesia (BAPI)

A Challenge from Sweden

A Challenge from Sweden är ett program inom Energimyndigheten för utmaningsdriven innovation. Programmet för samman engagerade kunder, leverantörer och investerare över hela världen för att skynda på samhällets omställning mot en koldioxidfri tillväxt.

Till A Challenge from Sweden