Manualer och lathundar

Energimyndigheten administrerar den svenska delen av unionsregistret och erbjuder därför support till alla kontoinnehavare och ombud som där har ett konto.

Om du som användare av registret inte kan hitta svar på det du söker i användarmanualen, i guiderna eller i de instruktionsfilmklipp som finns tillgängliga kan du kontakta oss via telefon eller e-post. Läs mer nedan för de olika hjälpmedel som erbjuds.

Guider för olika processer i registret

Guiderna är nedladdningsbara dokument i pdf-format, så du kan själv välja om du vill ladda ner dem eller läsa direkt i din webbläsare. De beskriver hur du som användare genomför olika processer i unionsregistret. Saknar du någon information i guiderna bör du vända dig till användarmanualen eller de filmklipp som finns tillgängliga via Hjälp-funktionen i unionsregistret. Se länk nedan under Användarmanualen och instruktionsfilmer.
 

Användarmanualen och instruktionsfilmer

Användarmanualen finns tillgänglig på de flesta av EU:s språk. Om du har behörighet till unionsregistret kan du ladda ner manualen via Hjälp-funktionen i registret. Via samma väg hittar du instruktionsfilmer för olika processer i registret. Klippen är endast tillgängliga på engelska.

Användarmanualen och instruktionsfilmer.