Nu kan du anmäla dig till årets Solforum

Den 13-14 september arrangerar Energimyndigheten konferensen Solforum i Västerås. På konferensen kommer du kunna lyssna på bland annat forskare, utvecklingsbolag och offentlig sektor om aktuella frågor inom solenergiområdet. Dessutom har du möjlighet att nätverka och möta andra med intresse för solfrågor.

I år kommer Solforum att fokusera på hur olika aktörer kan främja utbyggnaden av solel i Sverige, vad som är på gång inom forskning och utveckling samt solenergins roll i energisystemet. Energimyndigheten genomför konferensen under två halvdagar, från lunch till lunch, vilket gör att du har extra stor möjlighet att nätverka och knyta nya kontakter.

Under Solforum får du lyssna till presentationer inom stora delar av solområdet. Bland annat kan du ta del av föredrag om vad som driver hushållen att investera i solceller, utvecklingen av nanotrådsbaserade solceller samt vilka möjligheter olika tekniska lösningar har för hantering av stora andelar solel i eldistributionsnät.

Anmälan

Solforum vänder sig till dig som är yrkesverksam inom solenergiområdet. Läs mer om konferensen och anmäl dig här. Anmälan är öppen till och med den 31 augusti.

Kontaktpersoner:
Innehåll på konferensen: Linn Sjöström och Maria Olsson
Förtäring och boende: Eva Andersson