Anmäl dig till Plattformsdagarna 2017

Karolina Skog kommer! Monica von Schmalensee kommer! Johan Wester kommer! Kommer du? Det övergripande temat för årets Plattformsdagar är: Ny politik för levande städer – hur vill du bidra?

Vi har utvecklat förra årets uppskattade kunskapsdialoger. Kunskapsdialogerna är förinspelade ljudfiler på cirka 10 minuter och kommer från deltagande aktörer från hela landet från olika branscher, myndigheter och organisationer och som finns på plats och leder diskussionerna.

Kunskapsdialogen är en kreativ workshopform där dialog och medskapande står i centrum. Vi har i år fått in över femtio spännande ämnen att välja på kopplade till Plattformens övergripande och prioriterade områden:

  • En ny politik för levande städer.
  • FoI – Forskning, utveckling och innovation inom hållbar stadsutveckling.
  • Stöd till hållbar stadsutveckling.
  • Omvärld – vilka lärdomar kan vi göra i vår omvärld inom hållbar stadsutveckling och stadspolitik?

I samband med att du anmäler dig till Plattformsdagarna så väljer du också vilka kunskapsdialoger som du vill lyssna på och delta i.

Läs om alla kunskapsdialoger här: Kunskapsdialoger – Plattformsdagar 2017

Dessutom bjuder vi på utställningar, partnersamverkan, intressanta diskussioner och studiebesök. Vi kommer att reflektera och diskutera stadspolitik ur olika infallsvinklar och så följer vi upp villkoret "Barnen har sin plats i staden" från förra årets Plattformsdagar.

Det finns även möjlighet att få information om Europeiska utlysningen Joint Innovation Action Making Cities Work och boka tid för en speed date vid utställningen för JPI Urban Europe.

Läs mer och anmäl dig på Hållbar stads webbplats.