Sista chansen att anmäla sig till Solforum 2017!

Du missar väl inte chansen att lyssna på kunniga föreläsare och nätverka med branschen på årets Solforum? Anmälan stänger 31 augusti, så nu är det inte lång tid kvar att anmäla sig. Välkommen till två dagar där du får ta del av det senaste inom solenergi!

Foto: Steam Hotel

Solforum är Energimyndighetens konferens för dig som arbetar med solenergi. I år genomförs konferensen den 13–14 september på nybyggda The Steam Hotel i Västerås. Teman för i år är utbyggnad av solenergi, solenergi i energisystemet och vad som sker inom forskning och innovation.

I programmet hittar du bland annat följande seminarier:

Vad driver hushåll att investera i solceller?
Jenny Palm, forskare på Lunds universitet informerar om vad som påverkar hushållens investeringsbeslut.

Solceller i nya utformningar
Sara Klingberg, teknikchef på SolTech berättar om nya typer av solceller på marknaden.

Smarta nättekniker som ökar förutsättningarna för att integrera solel
Anna Wolf, Power Circle, Joakim Widén, Uppsala universitet och Matz Tapper, Energiföretagen Sverige om solel i elnäten.

Nätverk och kunskapsspridning - workshop
Kunskapsspridning och nätverkande har pekats ut som en möjliggörare för en resurseffektiv solcellsutbyggnad. Energimyndigheten bjuder in till en workshop om framtida behov av insatser.

Hur offentliga aktörer kan stimulera investeringar i solel
Johan Nyqvist, Solar Region Skåne, Sofie Orvestedt och Fredrik Wedelstam, Energikontor Mälardalen och Alvar Palm, Hållbar utveckling Väst informerar om lokal solenergipotential, bygglovshantering och insatsprojekt för solceller.

Anmälan

Sista anmälningsdag är 31 augusti. Läs mer om Solforum 2017 och anmäl dig. För dig som ska bo på hotell glöm inte att du bokar och bekostar det själv, se mer information om hur du bokar boende.