Välkommen till Energiutblick 2017

Nu kan du anmäla dig till Energiutblick. Energimyndighetens stora energikonferens på Stockholm Waterfront den 14 mars. Årets Energiutblick är en plattform för dialog om framtidens energisystem – vilka möjligheter öppnar sig i omställningens spår och hur löser vi utmaningarna?

 

Programmet är uppdelat i fyra spår där lyssnande varvas med deltagande. Dagen inleds gemensamt innan det är dags för tre parallella workshops och en hearing, där deltagarna aktivt bidrar med sin kunskap och erfarenhet .

Därefter återsamlas vi för gemensam återrapportering från de fyra spåren. Samordnings- och energiminister Ibrahim Baylan gästar oss och talar om regeringens politik för en kontrollerad övergång till 100 procent förnybart.

Dagen avslutas med en mingelbuffé och Energimyndighetens generaldirektör Erik Brandsma gör en trendspaning tillsammans med forskaren Nina Wormbs och moderator Johan Wester.

Årets Energiutblick är en möjlighet för alla deltagare att aktivt bidra till hur arbetet med omställningen till ett hållbart energisystem kommer att utformas.

Sista anmälningsdag är 21 februari. Vi ses!