Följ med oss till STHLM Tech Fest 3 september

Nu har du möjlighet att anmäla intresse att tillsammans med Energimyndigheten delta på Sveriges största start-up evenemang. Inbjudan riktar sig till små och medelstora företag med en energiinnovation. Sista anmälningsdag är 12 augusti.

Sedan 2014 har STHLM Tech Fest varje år varit ett av Sveriges största start-up evenemang. Evenemanget samlar investerare, start-ups, press och politiker.

Energimyndigheten kommer, tillsammans med sex företag, att vara på plats på evenemanget under måndagen den 3 september på Stockholm Waterfront Congress. Vill du vara en av de sex företag som följer med oss till eventet - skicka in din ansökan till oss senast 12 august!

Vi erbjuder dessutom de första 15 företagen, som uppfyller våra kriterier och ansöker om en plats, en kostnadsfri biljett till Sthlm tech fest den 3 september.

De sex utvalda företagen kommer att få exponering genom monterplats, möjlighet att delta i panel på scen och möjlighet att träffa investerare.

Tema Speeding up for change

Temat på Energimyndighetens seminarium den 3 september är Speeding up for change. För att öka förändringstakten i omställningen till ett hållbart energisystem så behöver vi transformativa lösningar som ger effekt snabbt.

  • Var hittar vi bolagen med dessa lösningar?
  • Vilket stöd behöver vi ge dem för att hjälpa dem till marknad, för att skapa den effekt som efterfrågas?
  • Hur skapar vi fler arenor där potentiella kunder och bolag möts och gör affärer för att påskynda bolagets resa till marknad?