Design för energieffektiv vardag - se inspelningar från seminariet

Nu kan du ta del av filmer och presentationer från seminariet om forsknings- och innovationsprogrammet 'Design för energieffektiv vardag'. Seminariet hölls den 15 november 2018 på Münchenbryggeriet i Stockholm.

DEV_LinkedIn.jpg

Här hittar du filmerna och presentationerna från seminariet den 15 november.

Sök stöd senast 16 januari

Just nu välkomnar vi sökande i den andra utlysningen. I denna sökomgång efterlyser vi projektförslag som kombinerar energi-, design- och beteendeområden för att ta fram nya affärsmodeller, tekniklösningar, produkter och tjänster. Projekt med kommersialiseringsfrämjande inslag välkomnas särskilt. Utlysningen omfattar cirka 20 miljoner kronor och stänger den 16 januari 2019. Läs mer och ansök här.

För mer information

Mer information om programmet finns på: www.designforenergi.se

Mehmet Bulut, handläggare Energimyndigheten och projektledare Design för energieffektiv vardag
Tel: 016-544 21 38
E-post: mehme...@energimyndigheten.se

Fredrik Forsman, projektledare SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign
Tel: 08-406 84 46
E-post: fredri...@svid.se

Om programmet

Design för energieffektiv vardag är ett forsknings- och innovationsprogram som ska bidra till energisystemets omställning. Programmet drivs av Energimyndigheten och koordineras av SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign. Design för energieffektiv vardag utgår från individers och gruppers roll i energisystemet och kombinerar energi-, design- och beteendeområdet för att ta fram nya affärsmodeller, kunskap, teknik, produkter och tjänster. Programmet pågår mellan 2018 och 2021. www.designforenergi.se