Ta chansen till nya affärsmöjligheter

Energimyndigheten anordnar en samlingspaviljong för svenska små och medelstora företag med energilösningar på Hannovermässan 2019. Anmäl ditt intresse för att delta med oss snarast, vi har endast ett fåtal platser kvar.

Hannovermässan är världens största industrimässa med 210 000 besökare från 98 länder. Det är en oslagbar arena för att visa upp ditt företag och knyta internationella affärskontakter. För tredje året i rad arrangerar Energimyndigheten med partners en samlingspaviljong för svenska företag inom energisektorn, som en del av regeringens exportstrategi.

Sverige är partnerland till Hannovermässan 2019

Var med när Sverige står i centrum som partnerland till Hannovermässan 2019. Partnerskapet innebär ökad synlighet för svenska företag genom aktiviteter under hela veckan. Läs mer om det svenska partnerskapet och temat Sweden Co-Lab.

Energimyndigheten erbjuder en unik möjlighet att positionera Sverige och svenska företag som ledande inom energiområdet. Detta gör vi genom att arrangera en energipaviljong i Hall 12.

Det här får du som utställare:

  • Plats i den svenska energipaviljongen
  • Möjlighet att delta i pitchar och andra B2B-aktiviteter
  • Stöd genom Tysk-svenska handelskammaren: marknadskunskap, förberedelser och hjälp att boka individuella möten
  • Synlighet i Sweden Co-lab – den svenska huvudpaviljongen på mässan
  • Möjlighet att delta i aktiviteter med koppling till det svenska partnerskapet 

Läs mer om de olika utställarpaketen som vi erbjuder för energipaviljongen. Det finns ett begränsat antal platser i paviljongen och vi fyller dem löpande, så anmäl ditt intresse snarast. Anmälan gällande deltagande i energipaviljongen ska göras till Ludvig Lindström. Verena Adamheit hanterar mötesbokningarna.