Vi söker företag med innovationer för hållbara stadslösningar till New York

Har du en energiinnovation med den smarta staden som kund? Energimyndigheten bjuder in innovationsföretag att delta i den svenska delegationen som åker till konferensen Smart Cities i New York 8–10 maj. Det finns endast tio platser och sista anmälningsdag är 26 april.

USA är en stor marknad med potential för svenska företag inom området smarta städer. Vid detta tillfälle erbjuder Energimyndigheten och Smart City Sweden ert företag möjligheten till att etablera kontakter, marknadsföra ditt företag för potentiella kunder och investerare inom ramen för smarta städer.

Sverige planerar att medverka i två montrar. En nordisk monter som är mötesplats för nordiska aktörer och företag där teman inom bland annat uppkoppling, e-mobilitet och smarta städer lyfts. Den svenska montern ansvarar Smart City Sweden och Energimyndigheten för och där kommer de svenska företagen ställa ut.

De svenska deltagarna är en del av delegationsresan som Energimyndigheten anordnar tillsammans med Smart City Sweden, Swedish Cleantech, Sustainble Business Hub (Invest Skåne) samt svenska generalkonsulatets nätverk i New York.

Alf Karlsson, statssekreterare hos bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson på Näringsdepartementet, kommer också att följa med och delta på konferensen.

Vad erbjuds ditt företag på mässan?

- Skräddarsydda möten med investerare och kunder

- Kostnadsfritt deltagande under hela konferensen, resa och logi ingår ej

- Medföljande företag får en given exponering/plats i den bilaterala montern

- Det kommer finnas möjlighet till matchmaking och mingel i syfte att bredda ert nätverk på den amerikanska marknaden och inom delstaten NY