Nu söker vi företag för deltagande på Hannovermässan 2020

Energimyndigheten anordnar en energipaviljong för svenska små och medelstora företag med energilösningar på Hannovermässan 20 – 24 april, 2020. Företag med energilösningar är välkomna att söka senast 29 november.

Hannovermässan är världens största industrimässa med 215 000 besökare från 98 länder. Det är en oslagbar arena för att visa upp ditt företag och knyta internationella affärskontakter. Huvudtema för Hannovermässan 2020 är Industriell Transformation.


Bild: Energipaviljongen Hannovermässan 2019

För femte året i rad arrangerar Energimyndigheten med partners en energipaviljong för svenska företag inom energisektorn. Samlingsmontern kommer att ligga i hall 27, där man visar upp ”integrated energy systems and solutions” och kommer att visa många innovativa lösningar. Våra partners är Tysk-Svenska Handelskammaren och Business Sweden.


Bild: Prins Carl Philip, Ann Linde och svenska ambassadören Per Thöresson besökte Energipaviljongen på Hannovermässan 2019

Unik möjlighet att positionera Sverige

Energimyndigheten erbjuder en unik möjlighet att positionera Sverige och svenska företag som ledande inom energiområdet, genom att arrangera en energipaviljong i på ca 100 kvm och kringaktiviteter både i paviljongen och på andra scener. Vi uppmuntrar utställande företag att visa upp nyckelprodukter i mån av plats.


Bild: Energi- och digitaliseringsministern Anders Ygeman på besök, Hannovermässan 2019.

Nästa år, 2020, kommer Indonesien att vara partnerland. Energimyndigheten har ett mångårigt samarbete med landet och har pågående dialog kring gemensamma insatser också under Hannovermässan.

Förra året deltog 22 företag och ytterligare 10 svenska nätverk och organisationer Ett av de deltagande företagen - Velove Bikes säger:

– Swedish Energy Pavilion var med sin högkvalitativa och unika design en viktig och uppmärksammad mötesplats på mässan. Vi har fåt