Ta chansen att lära dig mer om möjligheterna för ditt projekt med EU:s innovationsfond

Har du en projektidé inom innovativ koldioxidsnål teknik? Då ska du inte missa chansen att anmäla dig till informationsmötet om EU:s innovationsfond - ett av världens största finansieringsprogram för demonstration av koldioxidsnål teknik.

Energimyndigheten bjuder in företag till informationsmöte om EU:s Innovationsfond. Vid mötet informerar EU-kommissionen om Innovationsfonden och den första utlysningen som planerar att öppnas år 2020.

Du som svenskt företag har också möjligheten att presentera din projektidé och ställa frågor till EU-kommissionen. Under mötet kommer vi även att diskutera utformningen utvärderingskriterierna för den första utlysningen.

Vem kan anmäla sig?

Företag som arbetar med projekt inom förnybar energi, CCUS, Energiintensiv industri eller lagring som kan ge betydande utsläppsminskningar

Säkra din plats - anmäl dig senast den 10 september till informationsmötet

Information om anmälan

När:

18 september 2019, 09:00-12:30

Var:

Energimyndighetens kontor i Stockholm, Rosenlundsgatan 9

Plats för mötet kan komma att ändras vid ett stort antal anmälningar.

Anmälan: Anmäl dig senast den 10 september.

Agenda till informationsmötet (Engelska)

Genom din anmälan godkänner du att den information som lämnas delas med EU-kommissionen. Om ditt företag vill göra en kort presentation av ett förslag till projekt ange det i din anmälan och beskriv kort på engelska (1/2 A4) vad projektet eller idén handlar om. Efter att anmälningstiden gått ut kommer du att få besked om ditt företag valts ut att göra en presentation.

Ta gärna del av informationen från EU-kommissionen inför mötet.