Ta steget ut på den internationella marknaden

Är du redo att ta steget ut på en internationell marknad och skala upp din verksamhet? Vi har många spännande program som kan hjälpa dig att expandera internationellt. Kom till våra frukostseminarier och ta reda på mer om programmen. Sista anmälningsdag är 6 mars.

       

Programmen ska hjälpa till att sprida svenska innovationer som kan bidra till minskad energiförbrukning, energieffektivisering, minskad användning av fossila bränslen och ökad användning av förnybar energi.

Målgruppen är små och medelstora företag med ambitioner och resurser för internationell tillväxt och med ett energirelevant, skalbart och lanserat erbjudande. Energimyndigheten och Business Sweden arrangerar frukostseminarier runtom i Sverige under mars månad för att informera om de olika internationella program som Energimyndigheten erbjuder.

Vad du kan få hjälp med

Genom samarbetet med Business Sweden erbjuder Energimyndigheten ökad exponering mot internationella investerare och partners. Detta görs i kombination med främjandeinsatser och rådgivning där förhoppningen är att ge energiinnovationer ökad tillgång till kapital och kompetens för att kunna accelerera sin tillväxt i och utanför Sverige.

Frukostseminarier

Seminarierna kommer att hållas på följande platser, anmäl dig senast 6 mars!

  • Tisdag 12 mars, klockan 8.00-10.00 på Linköping Cleantech Park, Gjuterigatan 1C  
  • Onsdag 13 mars, klockan 8.00-10.00 på Stockholm Business Sweden, World Trade Center 
  • Torsdag 14 mars, klockan 8.00-10.00 på Göteborg United Spaces, Östra Hamngatan 16  
  • Fredag 15 mars, klockan 8.00-10.00 på Malmö United Spaces, Nordenskiöldsgatan 24  
  • Tisdag 19 mars klockan 8.00-10.00 på Umeå P5, Storgatan 46 A