Boka in Energiutblick 28 april

Nu börjar vi nedräkningen till Energiutblick 2021! Konferensen sänds live den 28 april och det kommer att finnas utrymme för både dialog och kunskapsutbyte. På konferensen deltar bland annat energiminister Anders Ygeman och Sveriges ambassadör i USA, Karin Olofsdotter.

På konferensen gör vi en tillbakablick på vad som hänt sen Energiutblick 2019. Vi blickar också framåt och berör nya områden som till exempel cybersäkerhet.

Under senaste Energiutblick pratade vi om människans roll i omställningsresan.

–  Vilka val vi gör, våra beteenden och attityder är givetvis lika viktig nu. Även om 2020 var ett märkligt år för alla behöver vi fortsätta samverka och aktivt samhandla om vi ska påskynda omställningen och nå vårt mål om ett hållbart energisystem. Energiutblick är inte bara en central kunskapsarena utan också en mycket viktig mötesplats. I år ska vi både göra en tillbakablick på det som hänt sedan sist, vilket är väldigt mycket, men givetvis ännu viktigare blicka framåt på vilka möjligheter och utmaningar vi står inför, säger Robert Andrén, generaldirektör på Energimyndigheten.

Boka in 28 april i din kalender redan nu!


Var?

Digitalt


När?

28 april 10.00–16.00


Vi återkommer med fullständigt program och anmälan.

 

Om Energiutblick 

Energiutblick är Energimyndighetens återkommande konferens och mötesplats för energi- och klimatfrågor. Konferensen ska bidra till att nå myndighetens övergripande vision Hållbar energi för alla och därmed bidra till att uppfylla de energi- och klimatpolitiska målen.

Nyheter