Välkommen att anmäla dig till Energiutblick 28 april

Nu kan du anmäla dig till Energiutblick 28 april! I år är Energiutblick en direktsänd tv-produktion där vår generaldirektör Robert Andrén och programledaren Eva Hamilton leder oss genom ett fullspäckat program med många olika gäster och inslag internationellt, nationellt och regionalt. Du kommer få höra ambassadör Karin Olofsdotter samtala om vad maktskiftet i USA kan ha för påverkan på de gröna frågorna. Vi kommer också att fokusera på cybersäkerhet – hur säker är överföring av information och data i energisystemet? Du kommer också få inspiration från nationella projekt som bidrar till omställningen, det blir bland annat ett besök i Boden där man satsat på att ta tillvara överskottsvärme från datacenter för att hålla igång lokalodling av både växter och fisk.

Var?

Via Zoom


När?

28 april 10.00–16.00


Anmälan 

Anmäl dig till Energiutblick

Avgift

Kostnadsfritt

Ur programmet 


Bland annat Eva Hamilton, Karin Olofsdotter och Robert Andrén medverkar på Energiutblick 2021.

  • Robert Watt, kommunikationschef på Stockholm Enviromental Institute gör en spaning om vad som hänt på energi- och klimatområdet sedan 2019. Spaningen kommenteras bland annat av Svante Axelsson, samordnare på Fossilfritt Sverige.
  • Vi fördjupar oss i investeringar i ny och miljövänlig teknik samt stöd till innovativ industri tillsammans med EU-kommissionär Kadri Simson och vår näringsminister Ibrahim Baylan.
  • Vår energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman kommer att samtala energifrågan i ett infrastrukturellt sammanhang utifrån framtidens digitala samhälle.

Under konferensen så kommer du kunna ställa frågor direkt via chatt och det kommer även att finnas utrymme för dialog med andra deltagare.

Hoppas vi ses 28 april!


Nyheter