Skiss Pilot och Demo

 Här hittar du information om hur du skickar in skiss och ansökan för att söka stöd till utlysningen ”Större pilot och demonstrationsprojekt för energi- och klimatomställning”.

Följ dessa steg för att ansöka om stöd i utlysningen:

  • Använd e-tjänsten ”Finansiering av forskning och innovation” på Mina sidor för att skriva din skiss. 
  • Börja med att ansöka om behörighet att få företräda koordinatorn, det vill säga den organisation som ska samordna projektet, som ska ta emot stödet från Energimyndigheten och som ska vidarebefordra stöd till de eventuellt övriga stödmottagare som deltar i projektet. Ansök om behörighet i god tid, eftersom det kan ta ett par dagar att få behörigheten. Du får ett mejl när din ansökan har godkänts.
  • När du har fått behörighet till e-tjänsten har du tillgång till båda formulären men du ska fylla i ”Skiss” och skicka in senast 2022-02-03.
  • Efter att du fått din återkoppling på inskickad skiss kan du lämna in formulär ”Ansökan om finansiering av forskning och innovation”, denna ska vara inne hos oss senast 2022-04-05.
  • Använd e-tjänsten ”Finansiering av forskning och innovation” på Mina sidor för att skriva din ansökan.

Lämna in skiss senast den 3 februari 2022 och ansökan senast den 5 april 2022. Vi lämnar support fram till klockan 16.00 dessa dagar.

Tips

Har du problem att logga in på Mina sidor, testa att stänga ner alla webbläsare och starta om igen.

När du är inne i skiss-formuläret så se till att spara ditt arbete. Förhandsgranska gärna och spara som en pdf.