Andra webbplatser

Besök våra andra webbplatser.

Energikunskap.se

Behöver du fakta om energi? Här hittar du allt om energikällor, tillförsel och användning av energi.

Energivärlden.se

Energivärlden är en digital mötesplatsdär vi presenterar goda exempel och fördjupande analyser och intervjuer – med energiomställningen som bärande tema. Den innehåller både reportage och artiklar, och dessutom bjuder vi på personliga krönikor och bloggtexter av olika personer i energibranschen.

Vindlov.se

Vindlov.se är en webbplats om tillståndsfrågor för vindkraftverk som tagits fram i samarbete med omkring 20 offentliga myndigheter och organisationer. Samordnande myndighet för projektet är Energimyndigheten.

Nätverket för vindbruk.se

Nätverket för vindbruk sprider kunskap och information om vindkraft och stöttar regionala initiativ av nationell betydelse. Nätverket grundades år 2008 på uppdrag av regeringen och är en del av Energimyndighetens arbete med att främja utbyggnaden av vindkraft.

Energikalkylen

Nu kan du som bor i småhus eller lägenhet bli lite mer energismart. Fyll i Energikalkylen så får du en rad praktiska energisparande råd och tips på vad du kan göra hemma - allt från enkla spartips till att byta hela värmesystemet. Genom att minska din energianvändning minskar du både din miljöpåverkan och får pengar över i plånboken. Gör Energikalkylen nu!