Tävling för miljöinnovationer öppnar

Green Innovation Contest bjuder in innovatörer inom miljöteknik att delta med sina innovationer. Målet med tävlingen är att fler innovatörer ska lyckas utveckla sin produkt eller tjänst till marknaden.

Sista dag för ansökan 2015-07-10
Målgrupp

Tävlingen vänder sig till alla som har en hållbar miljöinnovation med potential att bli en tjänst eller produkt på marknaden, det kan vara privatpersoner, studenter och forskare, liksom start-ups och etablerade småföretag.

Så söker du

Deltagarna lämnar in sina bidrag via Innovatums sida för anmälningar. En beredningsgrupp går igenom alla bidrag och väljer ut de tio främsta innovationerna, som presenteras för en oberoende jury bestående av personer från näringsliv, akademi och sakkunniga inom området miljö och teknik. Deltagandet kan vara ett första steg att marknadsföra sin innovation och öka chansen att knyta värdefulla kontakter.

I Green Innovation Contest tävlar miljöinnovationer inom allt från beteendeförändringar, teknik, resurser, vatten och appar.  Målet är att hitta lösningar som kan stärka en hållbar tillväxt och bidra till svensk konkurrenskraft.

Tävlingen är öppen för innovatörer från hela Sverige som vill delta med sin miljöinnovation. Sista anmälningsdag är den 10 juli.

Tävlingen leds av Innovatum och finansieras av Energimyndigheten, Tillväxtverket, samt Västra Götalandsregionen.

Läs mer om Green Innovation Contest.

Utlysningar och stöd

Utlysningsarkivet